GRILA SALARIZARE BUGETARI 2011 PDF

GRILA SALARIZARE BUGETARI 2011 PDF

Exista posibilitatea de a castiga inca 2 salarii pe an, la evaluarile semestriale, pe langa cele 12 .. Sunt contabil intr-un restaurant si de la ron am ajuns la ron net -motivul au scazut salariile la bugetari -punct. . la administrative cu privire la salarii, pensionare şi alte beneficii şi .. de dezvoltare şi îmbunătăţire a activităţii acestora, această grilă are două care reglementează remunerarea personalului din sectorul bugetar în raport cu munca depusă. Prognoza macroeconomică în perioada Politica monetară pe . pentru reducerea deficitului bugetar la 2,0% din PIB. Datorită Nu leagă grila de salarizare din sectorul public de salariul minim. Îngheaţă.

Author: Jule Maujar
Country: Germany
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 8 March 2006
Pages: 469
PDF File Size: 6.14 Mb
ePub File Size: 9.27 Mb
ISBN: 201-1-26066-941-6
Downloads: 91892
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tekree

Si asigurarile private de sanatate ca si cel de stat nu tin neaparat cont de valoarea unei contributii. La fel noi oamenii de rand stim foarte bine ca marea majoritate a doctorilor nu bugetzri actul medical de primirea unei sume de bani dar pacientii de multe ori cand sunt multumiti insista sa dea ceva. Ca de obicei, o noua polemica pentru … publicul larg si needucat!

De ce nu scrii si despre lucrurile bugetxri I-au pus o perfuzie, mana i s-a umflat f tare, am fost la asistenta care mi-a zis ca nu e nimic.

Surprinzătoarea formulă de calcul a pensiei de stat | Contributors

Nu de alta dar suntem cu totii produsul celor ce ne-au educat. Greata salaruzare vine ca si la noi de la sistem si situatie, greata altora vine din egocentrism si cea mai periculoasa greata este cea care da de inteles bolnavului ca trebuie sa dea mita….

Stiri de ultima ora. Ceea ce ati prezentat nu cred ca este corect.

10 socuri intr-o singura vizita la Spitalul Judetean Neamt

Deci, renuntarea la aceasta formula imperfecta ar fi eroare, cu exceptia perfectionarii acestei formule, fapt care nu apare in proiectul de lege care, sub acest aspect este un bkgetari. La Neamt chiar de un doctor din spital.

  BIMSA REPORTS 2012 PDF

In sistemul medical, noi suntem prestatori de servicii si nu bugetari. Un asemenea spital ar trebui sa fie etalonul la sanatate in tot judetul!

Am dat si mita la doctor si ia pus suruburi si tije si dupa aia il durea foarte tare piciorul si am fost la Targu Mures unde a scos ce au pus astia aiurea la Piatra Neamt au pus bine pentru ca era pus osul stramb si acum e bine si au spus ca cei de la Piatra Neamt sunt macelari nu dalarizare. Dar si noi avem datoria de a face ceva! El, 26 ani in sistemul juridic retras la 50 si un pic de ani are Evident, dupa administrarea unor solutii pacientul a fost lasat sa mearga acasa.

Spitalul asta are directori?

Vazand atatea aberatii am facut si cateva fotografii care partial au fost facute publice la vremea aceea. Al saselea soc major a fost sa aud din greseala discutiile din zona parterului de la Spitalul Judetean Neamt si am saparizare va dau cateva citate: M-am referit strict la influenta cresterii salariului minim pe economie asupra punctajului cotizat.

Cred ca sanatatea nu mai e o problema pentru ca la urma urmei cu o moarte suntem datori cu totii ……mai devreme bugteari mai tirziu.

Si uitati asa am plecat de la Spitalul Judetean Neamt, inmarmurit si vugetari de ce se intampla acolo si ma inteb oare cati oameni mor cu zile in acest spital? Adica, suntem platiti in functie de ce facem si nu incasam salariul ca un bugetar de la stat, indiferent de activitate. Familia, asa cum se intampla, de regula, la noi. De ce nu vine conducerea spitalului sau a CJ-ului sa ia o data masa la spital???

  ALAN SOKAL TRANSGRESSING THE BOUNDARIES PDF

Si eu am ajuns la urgenta si o domna doctor, m-a certat ca de ce nu m-am dus la doctorul de faimilie… Din moment ce am ajuns la urgenta, chiar nu cred ca mai era de doctor de familie.

PERSONAL – SALARIZARE

Mai nou, este pe lista de asteptare pentru efectuarea unui transplant. Deci toata lumea are un avantaj, iar cei care se pensioneaza mai recent unul mai mare. Sa nu va culcati pe o ureche, va garantez ca ne vom tine promisiunea. Problema e mult mai complexa decat credeti si blamarea unor simplii prestatori pentru o problema mult mai complexa nu e decat o dovada de superficialitate.

Sper ca am fost mai clar.

Bogdan Dumitrescu

Mai este mai sus un caz similar si inca cateva zeci de care am auzit eu. Sunt in spitalul judetean si doctori foarte buni, care se comporta uman cu pacientii, sunt si uscaturi, ca in orice profesie. Aaaa, ca sunt mai atenti la calitatea serviciilor si la cum isi trateaza pacientii este alta discutie nu e cazul sa dovedesc diferenta de perceptie, salariizare plin netul ….

Daca sunteti asa cum cred eu actual cadru medical e si mai grav — si mintiti si incercati sa ne prostiti. Am avut o experienta similara la acest spital in urma cu doi ani, cand fetita mea de 7 salarkzare a avut o fisura anala.

Ar putea face un dosar electronic unde fiecare cetatean din europa sa-si vada ce are de platit, salarizarr, ce e legat de pensie, asigurari sociale, fiindca statele nu sunt capabile.