DESPRE PREOTIE SF IOAN GURA DE AUR PDF

DESPRE PREOTIE SF IOAN GURA DE AUR PDF

(Sfantul Ioan Gura de Aur, Sf. Grigorie de Nazians, Sf. Efrem Sirul) Despre Uploaded by. gd7ro · Nicolae Zarnescu – PASAPORT PENTRU . Sf Teodor Studitul Cuvintari Duhovniceshti. Uploaded by Sf Teodor Studitul Contra Ereticilor Iconoclasti. Uploaded by Despre Preotie Sf Ioan Gura de Aur. Sfantul Ioan Gura de Aur, Sf. Grigorie de Nazians, Sf. Efrem Sirul) Despre preotie.

Author: Kajitilar Jusar
Country: Thailand
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 14 March 2014
Pages: 280
PDF File Size: 1.86 Mb
ePub File Size: 20.23 Mb
ISBN: 426-2-30327-879-9
Downloads: 34144
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mauktilar

Nu am citit articolul pina la capat, dar din punctul meu de vedere nici nu are relevanta atita timp cit din start, asa cum am demonstrat, incepe cu minciuni. Ce ziceti de descoperirea pe care a avut-o Gheron Iosif? Asftel, astept de la Dvs, cu mare interes si alte surse.

Daca tot nu conteaza minunile atunci nu conteaza nici Lumina de la Ierusalimpastele desore cadea pentru unii in fiecare duminica sau in fiecare zidepinde cat de deasa este Impartasania. Daca da cum se face gurq, Pastele nostru al celor pe calendarul Iulian revizuit cade in aceeasi data cu Pastele celor ce folosesc calendarul Iulian?

Sfantul Ioan Gura de Aur, Sf. Grigorie de Nazians, Sf. Efrem Sirul) Despre preotie

Poate acolo o sa comenteze si despre faptul ca Darul vorbirii era deja incetat in sec IV. Din fericire profetiile vorbesc despre o cadere in ecumenism nu in zelotismsa-i ajut pe episcoti sa cada mai adanc deocamdata ca apoi sa fie scosi daca o sa mai fie posibilsa traga concluzii dupa cum vor de la pagina 59 la 66 ftp: Daca tu nu recunosti anumiti sfinti nici eu nu recunosc anumiti episcoti spurcati.

Priveste daca mai poti cum s-au despartit Sfantul Fotie si Marcu Evgheniculnu si-au facut alte biserici ci au lasat sa existe o singura ierarhie putand sa ajunga ei intaistatori ai acelei ierarhii si asa sa stearga ereziile. Aceasta se ia din tabele in functie de numarul de aur pentru anul in care se cauta. Iosif, dezamagit de inmuierea pozitiei Ips Hrisostom fata de Biserica oficiala din motive tactice, probabil si caderi temporare, dar niciodata in acte oficiale ale Bisericii!

  LETTERS OF A SUFI MASTER THE SHAYKH AD-DARQAWI PDF

Daca un sfant ar opri soarele pe cer zile in fiecare luna cu scopul de a cade Pastele toamna in Romania si primavara in Australia ati crapa de invidie sau v-ati taia singuri gatul in semn de mucenicie.

Si unde as putea sa gasesc sa citesc si eu? Am cautat pe net, aceasta Omilie, cat si pe cea a Fericitului Augustin, dar nu am gasit nimic.

Va invit sa reflectati care este mai putin dsepre inainte de a alege. Eu nu inteleg de ce dumneavoastra traditionalistii dati credibilitate faptelor si dexpre unora, fie ei si sfinti, atunci cind in mod incontestabil vin in contradictie cu invatatura Bisericii. Eu zic ca este foarte grav daca nu mai puteti gasi adevarul in Sfinta Scriptura si in invatatura sfintilor parinti ai Bisericii si sinteti obligati sa il luati din gura unor proroci moderni sau sa il interpretati din semne.

Aici este si contestatia “stilistilor”. Din sinagogile straine crezi ca mai poate ajunge cineva patriarh la Istanbul?

FORUMUL ORTODOX – TEOLOGIE.NET

Ce alte surse mai stiti? Iata ce spune un sfint adevarat, Sf. Atunci acela sa fie cu cea mai mare grija in a ds hotaririle Sinoadelor Ecumenice, daca exista, si nu ignoranta iresponsabila a citorva oameni. Nu exista nici un sinod ecumenic care sa condamne schimbarea unui calendarexista sinodul 8 ecumenic al lui Fotie iar daca nu-l recunosti ca ecumenic atunci esti catolic sau inca unit cu catolicii.

Chestiunea calendarului – o creatie ecumenista? – Pagina 3 – FORUMUL ORTODOX –

Daca esti sectant cine iti da dreptul sa ma judeci pe mine ai dreptul sa judeci doar pe cei din erezia ta te-ai despartit de sfinti in chip eretic nu ortodox. In aceasta privinta calendarul Revizuit Iulian se suprapune cu cel Iulian si unele duminici se suprapun intre ele, iar postul Sf Apostoli Petru si Pavel este scurtat. Ca un cusur, un ceva cu defect. Calendarul Iulian Revizuit e gresit din punct de vedere eclesiastic si nu e bun de nici o culoare, si asta afecteaza direct oian Bisericii posturile, sarbatorile, etc.

  HONEYWELL MULTITREND SX PDF

Acea viziune a avut-o pe vremea cind era mateit si l-a facut sa se intoarca la Biserica.

Pentru ca ori el, ori Razbointrucuvint minte? Intrebare mai foloseste Biserica Ortodox stilista de stil nou aceasta metoda de calculare a Pastelui? Dar, daca dumneavoastra cunoasteti parinti ai Bisericii care sa deapre invatat in acel sens, va rog sa ma luminati si pe mine….

Interesant este ca sfintul nu pomeneste de nevoia sau alternativa de a fi atenti la semne, moaste si zicerile unor contemporani care isi vor fi traind vietile cu mare cucernicie. Alta sursa ar mai fi Omilia la Ioan 6,10 a Fericitului Augustin tot dupa o cautare pe google am xe.

Dumneavoastra insa si nu Biserica Ortodoxa!

Din ce an a incetat Darul vorbirii in limbi ? – FORUMUL ORTODOX –

Cred ca foloseste in continuare Pascalia calendarului Iulian, dar in rest calendarul Gregorian. Pentru ca incearca sa imbine doua calendare intre ele.

Din ce an a incetat Darul vorbirii in limbi? Inca nu am gasit Omilia sa o citesc ca sa verific.

Nu a fost stabilit echinoctiu ca data fixa in 21 martie? Revin cu unele precizari: