DESPRE PREOTIE SF IOAN GURA DE AUR PDF

DESPRE PREOTIE SF IOAN GURA DE AUR PDF

(Sfantul Ioan Gura de Aur, Sf. Grigorie de Nazians, Sf. Efrem Sirul) Despre Uploaded by. gd7ro · Nicolae Zarnescu – PASAPORT PENTRU . Sf Teodor Studitul Cuvintari Duhovniceshti. Uploaded by Sf Teodor Studitul Contra Ereticilor Iconoclasti. Uploaded by Despre Preotie Sf Ioan Gura de Aur. Sfantul Ioan Gura de Aur, Sf. Grigorie de Nazians, Sf. Efrem Sirul) Despre preotie.

Author: Mushura Dutaxe
Country: Reunion
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 16 August 2017
Pages: 230
PDF File Size: 13.7 Mb
ePub File Size: 18.25 Mb
ISBN: 322-6-43810-846-4
Downloads: 32483
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Maukora

Daca tot nu conteaza minunile atunci nu conteaza nici Lumina de la Ierusalimpastele va cadea pentru unii in fiecare duminica sau in fiecare zidepinde cat de deasa este Impartasania. Intrebarea mea este in ce scriere a sa? Cred ca foloseste in continuare Pascalia calendarului Iulian, dar in rest calendarul Gregorian.

Chestiunea calendarului – o creatie ecumenista? – Pagina 3 – FORUMUL ORTODOX –

Dar, daca dumneavoastra cunoasteti parinti ai Bisericii care sa fi invatat in acel sens, va rog sa ma luminati si pe mine…. In aceasta privinta calendarul Revizuit Iulian se suprapune cu cel Iulian si unele duminici se suprapun intre ele, iar postul Sf Apostoli Petru si Pavel este scurtat. Iosif, dezamagit de inmuierea pozitiei Ips Hrisostom fata de Biserica oficiala din motive tactice, probabil si caderi temporare, dar niciodata in acte oficiale ale Bisericii!

Pentru ca incearca sa imbine doua calendare intre ele. Ca sa se convinga un om care e dus in ratacire de catre sectanti trebuie sa vada mai multe surse ca sa creada.

In Sfanta Scriptura la I Corinteni 13, 8 spune ca limbile vor inceta. Calendarul Iulian Revizuit e gresit din punct de vedere eclesiastic si nu e bun de nici o culoare, si asta afecteaza direct viata Bisericii posturile, sarbatorile, etc.

  LEADING WITH LOVE ALEXANDER STRAUCH PDF

Cel ce vrea sa se mantuiasca cu intrebarea sa calatoreasca.

FORUMUL ORTODOX – TEOLOGIE.NET

Si unde as putea sa gasesc sa citesc si eu? Intrebare mai foloseste Biserica Ortodox stilista de stil nou aceasta metoda de calculare a Pastelui?

Nu a fost stabilit echinoctiu ca data fixa in 21 martie? Ce alte surse mai stiti? Chestiunea calendarului – o creatie ecumenista? Din ce an a incetat Darul vorbirii in limbi?

Pentru ca ori xespre, ori Razbointrucuvint minte? Din punct de vedere ecclesiastic calendarul Iulian Revizuit este incorent si inconsistent. Daca tu nu recunosti anumiti sfinti nici eu nu recunosc ddspre episcoti spurcati. Asftel, astept de la Dvs, cu mare interes si alte surse. Dumneavoastra insa si nu Biserica Ortodoxa! Inca nu am gasit Omilia sa o citesc ca sa verific. Daca parintii din Stilul Nou cred ca te poti impartasi cu eretici declarati, fie si numai temporar, atunci ori Traditia nu este de la Duhul Sfint, ori Dumnezeu se contrazice.

De asta ce mai ziceti? Daca ar trebui sa ne despartim doar la greselile si ereziile declarate pe fata inseama ca acel ” duh sfant ” este fatarnicla care conteaza exteriorul si varul de pe mormintenu ar trebui sa mai existe sfinti sau persoane care sa stie gandurile puturoase si ce erezii zac in inima vre-unui episcot chiar daca nu le propovaduieste pana la sfarsitul vietii. De aceea au facut echinoctiul data fixa, 21 martie in calendarul iuliande aceea pascalia este numai calcul, iar luna plina eclesiastica care difera intotdeuna de cea astronomica cu un numar variabil de zile, si care, asa cum am spus, se stabileste dupa un algoritm, se calculeaza inainte pentru mai multi ani si datele se pun in tabele.

  235 PDF

Asta cu calendaru e ca o pata mizerabile peste credinta stramoseasca. Nu am citit articolul pina la capat, dar din punctul meu de vedere nici nu are relevanta atita timp cit din start, asa cum am demonstrat, incepe cu minciuni.

Nesupusii dintre grecii tai sa nu se mai inchine la moastele Sfantului Filumen cand se duc degeaba la Ierusalim. Vincent de Lerins Sinaxar 24 maicu privire la felul cum trebuie sa ne ferim in mod ortodox de erezie: Spun asa pentru ca textul este destul de tulbure si nu poti intotdeauna sa-ti dai seama daca autorii citeaza sau sint doar comentariile lor inserate.

Ce ziceti de descoperirea pe care a avut-o Gheron Iosif? Daca are cineva idee unde pot sa gasesc, sa citesc cu ochii mei – atat eu cat si altii- ar fi nemaipomenit.

Nu am denigrat nimicin Bosv nu exista sfintiam cautat sfinti si nu este nici-unul care sa planga pentru pacatele salenici macar sa fie de acord cu cele zise de Duhul Sfant ca cine nu plange in fiecare zi nu este nici crestin.