CARTEA DESPRE FEMEI OSHO ONLINE PDF

CARTEA DESPRE FEMEI OSHO ONLINE PDF

Osho în “Cartea despre Femei”. Done. Comment. views. 0 faves. 0 comments. Taken on March 8, All rights reserved. Pe gasesti cele mai bune oferte pentru Carti. Osho. Traieste periculos. Iluminare obisnuita pentru vremuri neobisnuite. Reeditare. 19,99 lei ( 29,90 lei). Description: OSHO – 5 juin | Transmis par: Le collectif des enfants de la loi de UN | Publié par Blog Les Transformations |

Author: Vogrel Mikazahn
Country: Saint Lucia
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 27 October 2014
Pages: 222
PDF File Size: 2.34 Mb
ePub File Size: 13.23 Mb
ISBN: 669-6-16542-965-2
Downloads: 47364
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vurisar

Calugarii aftia stau pe vulcani de energie sexuala reprimata.

Nu e nevoie de tine. Pasarile n-au dus niciodata razboaie religioase; nici animalele, nici copacii.

Cartea Despre Femei – OSHO

Dar asta e prima lui infractiune, fi a comis-o sub influenta drogului. Asta e singura deosebire dintre vis fi feemi. De asta este atata nefericire, atata neliniste, atat chin ,;i tot felul de tensiuni pentru care nu se intrezarejte nici o solutie.

Ascultandu-ma aici, sa nu incepi sa aduni cunoaftere, sa acumulezi de-a valma cunoaftere. Periferia este eul tau, centrul este in armonie cu Tao. When the Shoe Fits: Kabbala spune exact contrariul, ea spune ca viata are scop, ca Dumnezeu are intentii, ca el ne conduce spre un anumit destin, ca exista o destinatie. I aca vreau sa-1 folosesc, il folosesc. Iar daca inima, capul fi corpul sunt in armonie, atunci gasirea fiintei este cel mai ufor lucru din lume. E atat de plina de ea incat nu mai e loc de altceva.

  HANS-JOCHEN BARTSCH MATEMATICK VZORCE PDF

Instinctul este fizic —este trecutul tau, bazat pe experienta a milioane ilc ani, infailibil, el nu grefefte niciodata, fi face in tine minuni de care nici macar nu efti conftient. Toti oamenii religiofi traiesc in teama, tremurand.

Osho în “Cartea despre Femei”

Tatal n-are instinct patern; de fapt tatal este o insdtutie umana. Trusting Oneself and the Other, Paperback. Ele fac parte din tine, fi natura nu da nimic fara motiv.

Dar ca sa ajungi acolo, trebuie mai intai sa-ti cureti subconftientul, iar modul de a-1 curata este sa-1 satisfaci.

Osho în “Cartea despre Femei” | Librăria online | Flickr

Intelectul fi inteligenta functioneaza total diferit. Ei nu se pot bucura. Simtirea incognoscibilului este posibila, explicarea nu.

Nu e lipsit de motiv ca pana fi un om ca Mintea subconftienta este mereu tacuta, cufundata adSnc In Intuneric. Insa atunci cand energia id atinge nivelul superior al conftiintei, supraconftiinta, acea simpla atingere provoaca o ploaie de bucurie care continua.

Cartea Despre Femei – OSHO – Free Download PDF

Societatea ii considera pe artifti aproape nifte paria, putin nebuni, un gen de oameni sariti de pe fix. Osho – Ben Kapiyim. Odata ce subconftientul este satisfacut fi multumit fi biologia, chimismul se stabilizeaza, energia tafnefte singura in sus fi se oprefte numai in centrul mintii supraconftiente.

  FOUNDATIONS OF CRYPTOGRAPHY ODED GOLDREICH PDF

Dar este singurul lucru din viata ta prin care ti se indica ceva superior, mai inalt. De cat oxigen e nevoie in cap pentru ea mintea sa functioneze, cine stabilefte euntitatea fi cine o asigura?

Superiorul nu poate fiexplicat in cadrul inferiomlui, pentru ca infiji termenii explicarii nu exista acolo; ei sunt lipsiti de inteles. Contrariile se intalnesc fi se echilibreaza. El e un instrument foarte mic care trebuie folosit pentru a trece de la instinct la intuitie. A fa ca atunci cand nu are motiv sa se mifte in jos, nu-i ramane decat o directie in care sa se mifte – in sus. Exista situatii in care ai nevoie dc ituclcu, d. Te poate ajuta sa intelegi aceasta diferentiere.

Timpul necesar e cel putin trei saptamani, fi trebuie sa faci doua lucruri pentru a pregati terenul crearii unei halucinatii.

Adevarul este pur fi simplu ceea ce e; realitatea este ceea ce ajungi sa iiHi’Icgi, este ideea ta despre adevar. Fiecare trebuie sa se cunoasca pe sine, sa-fi cunoasca realitatea.